Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Дерев'янко пообіцяв сприяти проведенню будівництва і капітального ремонту доріг в окрузі

На позачергових парламентських виборах 2014 року кандидат в народні депутати України по одномандатному виборчому округу № 87 Юрій Дерев'янко у своїй передвиборній програмі пообіцяв сприяти проведенню будівництва і капітального ремонту доріг в окрузі.
Виконано
Сказано 24 вересня 2014 р.

Джерело

  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=910&pf7201=12385
  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=910&pf7201=12385
  • http://derevyanko.org/ua/news/id/derevjanko-domigsja-vid-oblasnoji-vladi-profinansuvati-dorogi-shkoli-ta-gazoprovid-na-prikarpatti-807/
  • http://derevyanko.org/ua/news/
  • http://derevyanko.org/ua/news/id/derevjanko-vimagaje-garantij-scho-doroga-v-otiniji-prosluzhit-ne-menshe-10-rokiv-863/
  • https://issuu.com/sdasdas5/docs/______________2016_-_______________
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/wcadr41D?kodzap=49536&koddep=15768
  • 1
  • http://derevyanko.org/ua/news/id/derevjanko-vimagaje-vid-kabminu-vidiliti-bilshe-koshtiv-na-remont-dorig-i-mostiv-na-prikarpatti-1912/
  • http://derevyanko.org/ua/news/id/derevjanko-vimagaje-vid-kabminu-i-goncharuka-vidremontuvati-dorogu-nadvirna-bistricja-1930/

Результат

3 липня 2015 року Івано-Франківська ОДА підтримала пропозицію народного депутата Юрія Дерев'янка щодо внесення запропонованого ним переліку доріг до об'єктів, які можуть бути профінансовані за рахунок Держфонду регіонального розвитку у 2015 році. З метою ремонту доріг Надвірнянського району у 2015 році було вжито ряд заходів:

- ініційовано створення при Надвірнянській районній державній адміністрації Івано-Франківської області Комісії із визначення об’єктів та робіт, які потребують невідкладного ремонту на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення у Надвірнянському районі Івано-Франківської області (далі - Комісія). Комісією було здійснено обстеження головних доріг району, визначено ділянки, які потребують невідкладного ремонту та складено відповідні Дефектні акти, в яких вказано перелік робіт, які необхідно виконати;

- на основі вищевказаних дефектних актів помічниками-консультантами народного депутата було підготовлено п’ять інвестиційних проектів регіонального розвитку щодо ремонту доріг місцевого значення, які взято за основу Службою автомобільних доріг в Івано-Франківській області та подано для отримання фінансування з Державного фонду регіонального розвитку;

- забезпечено юридичний супровід та ініційовано укладення Договорів про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільних проектів.

В своєму звіті за 2016 рік роботи в парламенті Юрій Дерев'нко оприлюднив суми, яких за його сприяння було виділено в держсубвенції на ремонт зазначених доріг.

14 липня 2017 року народний депутат України Юрій Дерев'янко колективно, у якості співавтора направляв запит до КМУ щодо терміново ремонту дорожнього покриття в Донецькій області у зоні АТО.Відповідно до листа від народного депутата України Юрія Дерев'янка від 19 березня 2018 року стало відомо, що як народний депутат України, Спільно з іншими народними депутатами було визначено як пріоритет у спільній роботі в поточному скликанні -ремонт доріг національного значення Н-09 Мукачево-Львів, Н-10 Стрий-Мамалига та дороги регіонального значення Р-24 Татарів-Кам’янець-Подільський.

Зокрема, у 2017 році поточним середнім ремонтом відремонтовано найпроблемніші ділянки автомобільних доріг Н-09 Мукачеве - Львів на ділянці від межі Закарпатської обл. - Яремче - Надвірна -м. Івано-Франківськ, Н-10 Стрий - Мамалига на ділянках Боднарів - м. Івано-Франківськ - Коломия - межа Чернівецької обл., Р-24 Татарів - Кам’янець-Подільський на ділянках Татарів - Ворохта, об’їзна м. Косів. окремих ділянках Коломийського та Городенківського районів. Ремонт буде продовжуватися і в 2018 році.

Зокрема, Дерев'янком було подано депутатські звернення, за результатами розгляду яких проведено роботи з часткового поточного ремонту та експлуатаційного утримання таких автомобільних доріг місцевого значення.

Також, у 2017 році здійснено ремонт об'їзної дороги в м. Надвірна (вулиці Кармелюка).

8 червня Юрій Дерев"янко звернувся із запитами до Кабінету міністрів та голови Івано-Франківської ОДА Гончарука, в яких вимагав негайно відремонтувати дорогу Яблунів-Делятин та міст в селищі Делятин на дорозі Мукачево-Львів.

Пізніше в червні, Дерев"янко звернувся із запитом до Кабінету міністрів, в якому просить збільшити фінансування ремонту доріг та мостів Івано-Франківської області в 2018 році.

6 липня 2018 року Юрій Дерев"янко звернувся до уряду та голови ОДА вжити заходи щодо здійснення ремонту дороги загального користування місцевого значення С090901 Надвірна-Бистриця.

Враховуючи зусилля, докладені Юрієм Дерев'янко для сприяння проведенню будівництва і капітального ремонту доріг в окрузі, обіцянка отримує статус "виконано".