Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Балога пообіцяв домогтись реальної підтримки державою розвитку Закарпаття як оздоровчо-курортного регіону

На парламентських виборах 2014 року кандидат в народні депутати України по одномандатному виборчому округу № 71 Павло Балога у своїй програмі пообіцяв домогтись реальної підтримки державою розвитку Закарпаття як оздоровчо-курортного регіону– програми ремонту доріг та відновлення інфраструктури. В умовах російської анексії Криму Закарпаття має стати одним із основних місць відпочинку для жителів всієї України.
Архів
Сказано 18 вересня 2014 р.

Джерело

  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=910&pf7201=7450
  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=910&pf7201=7450
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=12789
  • https://pmg.ua/life/66409-aktualno-dlya-zakarpattya-skhvaleno-zakonoproekt-pro-rozvytok-girskykh-i-vysokogirnykh-terytoriy

Результат

6 червня 2017 року ВРУ ухвалила закон щодо збереження мережі дитячих оздоровчих закладів, який збільшив категорій дітей, які мають право на оздоровлення та відпочинок. Павло Балога підтримав цей законопроект.

27 грудня 2017 року Мінрегіон розробив законопроект щодо статусу високогірних населених пунктів і надання їм додаткових державних гарантій, який було схвалено Урядом. За його словами, критерієм віднесення гірських населених пунктів до категорії високогірних є розташування населеного пункту або його частини, на якій проживає більш як третина мешканців на висоті 600 метрів і вище над рівнем моря, – повідомляє прес-служба Віце-прем’єр-міністра України.За його словами, також запропоновано внести зміни до Земельного кодексу та Закону «Про індустріальні парки» щодо зменшення розміру земельної ділянки для створення індустріального парку для гірських та високогірних територій з 15 до 10 га. «Це дасть змогу започатковувати виробництва та створювати нові робочі місця на цих територіях.
 Це можливість інтегрувати ці території до економічних процесів в Україні, створити транспортну інфраструктуру, забезпечити робочі місця, а також спростити умови для формування нових виробництв».

У 2019 році народного депутат не було переобрано до складу ВРУ нового скликання. Обіцянка переноситься в категорію "архівні обіцянки"