Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Курило пообіцяв домогтись впровадження в кожному селі автобусного маршруту

На парламентських виборах 2014 року кандидат в народні депутати України по одномандатному виборчому округу № 113 Віталій Курило у своїй програмі пообіцяв домогтись впровадження в кожному селі автобусного маршруту.
Не виконано
Сказано 9 вересня 2014 р.

Джерело

  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=910&pf7201=6701
  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=910&pf7201=6701
  • Лист народного депутата

Результат

Обіцянка отримує статус "не виконано", через те, що нардеп, публікуючи свої звіти про депутатську діяльність за період каденції 8 скликання нічого конкретного жодного разу не вказав щодо впровадження в кожному селі автобусного маршруту. Також депутат Курило не звертався із депутатськими запитами до органів влади щодо питання впровадження в кожному селі автобусного маршруту.

Віталій Курило не зареєстрував жодного законопроекту щодо впровадження в кожному селі автобусного маршруту.

Відповідно до листа народного депутата Курило Віталія від 4 липня 2016 року було з'ясовано, що наразі проводиться робота щодо можливості надання місту Старобільськ двох пасажирських автобусів в рамках співпраці з містом побратимом Любліном, які б використовувались для внутрішніх пасажирських перевезень, зокрема перевезень пільгових категорій. В селище Троїцьке та смт Білокуракине найближчим часом розпочне своє курсування автобус соціального спрямування для внутрішніх перевезень.