Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Путілов заявив, що в два рази збільшить кількість патрульних служб в області

23 січня 2015 року голова Херсонскої ОДА Андрій Путілов заявив, що збільшить в два рази кількість патрульних служб на вулицях області.
Виконано
Сказано 23 січня 2015 р.

Джерело

  • http://www.khoda.gov.ua/news/andrejj-putilov-prizval-priobshhitsya-k-ohrane-pravoporyadka-obshhestvennye-obedineniya
  • Лист керівника апарату ОДА В. Ключевського

Результат

Відповідно до листа Херсонської ОДА від 12 березня 2015 року, В області створено обласний та районні штаби цивільного захисту щодо забезпечення нормальних умов життєдіяльності населення та своєчасного реагування на можливі надзвичайні.

На території області визначено 919 об’єктів транспортної та критичної інфраструктури та посилено їх охорону. Зазначений перелік направлений до Мінекономрозвитку.

Посилено патрулювання вулиць населених пунктів шляхом збільшення кількості патрульних нарядів МВС, у тому числі із залученням представників ГУ ДСНС України в області, громадських формувань та з використанням службових собак.

У середньому за добу на території області до охорони громадського порядку залучається близько 250 нарядів. Також посилено охорону на 148 об’єктах підвищеної небезпеки та проведено корегування планів ліквідації аварійних ситуацій та планів евакуації.