Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Полтави

Мамай запевнив, що учасникам АТО виділятимуться земельні ділянки

20 січня 2015 року міський голова Полтави Олександр Мамай, під час проводів бійців зведеного загону та батальйону особливого призначення патрульної служби «Полтава» та «Кременчук» в зону проведення АТО, зазначив, що земельні ділянки учасникам АТО однозначно виділятимуться.
Не виконано
Сказано 20 січня 2015 р.

Джерело

  • http://www.rada-poltava.gov.ua/news/36820669/
  • https://www.youtube.com/watch?v=ekswVCvieX0
  • http://www.rada-poltava.gov.ua/news/74491877/
  • http://kolo.poltava.ua/ato/oblasna-vlada-virishuvala-zemelne-pitannya-uchasnikiv-ato-26394.html
  • http://poltava.to/news/34574/
  • http://www.adm-pl.gov.ua/news/u-poltavskiy-oblasti-vidbulasya-robocha-narada-po-pitannyu-zabezpechennya-zemelnimi-dilyankami-
  • http://poltava.to/news/34988/

Результат

10 квітня 2015 року у Ленінському районі Полтави було виділено 73 ділянки учасникам АТО.

23 квітня 2015 року депутати міськради підтримали пропозиції щодо визначення масивів для садибної забудови, відповідно до затвердженої містобудівної документації, для прийняття відповідних рішень районними у м. Полтаві радами про надання земельних ділянок учасникам антитерористичної операції.

20 травня 2015 року у приміщенні Полтавської ОДА відбулася нарада з питань надання земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва у місті Полтаві та Полтавському районі Як і планувалося раніше, землю для бійців АТО та родинам загиблих героїв збираються виділити в селищі Івонченці та Тахтаулове. За словами посадовців, іншої землі неподалік Полтави фактично немає. Найближчим часом збираються зібрати необхідний пакет документів для погодження схеми розташування земельних ділянок, кадастровий план, тобто виконати усі необхідні "земельні формальності". Чиновники запевняють: ані учасники АТО, ані члени їх родин за оформлення земельної ділянки не платитимуть ні копійки.

31 липня 2015 року представник «Партії простих людей» Олександр Кісільов заявив, що у Ленінській районній у місті Полтава на сесії райради з 80 земельних ділянок, які виділились, 62 виділили особам, які не мають жодного відношення до АТО.

8 серпня 2015 року у Полтавській області відбулася робоча нарада по питанню забезпечення земельними ділянками учасників АТО. На нараді озвучені оперативні дані станом на 01.08.2015 щодо кількості поданих заяв, прийнятих рішень (розпоряджень, наказів) на розроблення землевпорядної документації на території області, а саме: • загальна кількість наданих заяв від учасників АТО — 3540 (в тому числі по містам обласного значення — 1654, по районам — 1886),• надано дозволів на землевпорядну документацію — 1092 (в тому числі Головним управлінням Держгеокадастру — 697, органами місцевого самоврядування — 395).

Станом на 1 вересня в Полтаві призначених для передачі у власність бійцям АТО землі, поки що не передбачено.