Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Путілов пообіцяв навесні щоденні рейси в Стамбул

17 січня 2015 року голова Херсонської ОДА Андрій Путілов пообіцяв, що з Херсонського аеропорту навесні будуть щоденні рейси в Стамбул. (відео 3:50-4:00)
Виконано
Сказано 17 січня 2015 р.

Джерело

  • http://www.khoda.gov.ua/news/vopros-po-mostoperehodu-pridetsya-perevodit-v-ploskost-sudebnyh-razbiratelstv-andrejj-putilov
  • Лист керівника апарату ОДА
  • Лист прес-служби Херсонської ОДА
  • http://www.airport.kherson.ua/ru/

Результат

Відповідно до листа Херсонської ОГА від 12 березня 2015 року, як повідомив 26 лютого регіональний представник авіакомпанії «Турецькі авіалінії» на зустрічі з головою Херсонської обласної державної адміністрації Андрієм Путіловим, з 29 березня авіакомпанія планує виконувати рейси Стамбул-Херсон щоденно.

Така ж інформація була оприлюднена для ЗМІ. Турецька авіакомпанія «Турецькі авіалінії» планує вже з 29 березня здійснювати щоденні авіарейси за маршрутом Стамбул-Херсон-Стамбул. Про це 27 лютого було оголошено під час брифінгу за участі директора представництва авіакомпанії Turkish Airlines у місті Херсоні Дінчера Саіджи, радника голови обласної державної адміністрації з питань економічного розвитку Юрія Рожкова та в.о.керівника аеропорту «Херсон» Григорія Усика.

Відповідно до листа прес-служби Херсонської ОДА, напередодні літнього курортного сезону, з 29 березня, авіакомпанія Turkish Airlines відкрила додаткові рейси сполученням Херсон-Стамбул-Херсон. Відтепер літаки у цьому напрямку літають сім разів на тиждень.

Про це 30 березня, під час брифінгу повідомили представники компанії Turkish Airlines та керівництво Міжнародного аеропорту «Херсон».