Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції окупованих територій, нац. меншин і міжнаціональних відносин

Джемілєв обіцяє знайти кошти для вирішення проблем депортованих

13 січня 2015 року народний депутат України Мустафа Джемілєв обіцяє шукати міжнародні кошти для вирішення проблем депортованих оскільки в бюджеті на 2015 рік не передбачено виділення коштів для вихідців з Криму.
Виконано
Сказано 13 січня 2015 р.

Джерело

  • http://112.ua/glavnye-novosti/v-byudzhete-2015-ni-kopeyki-ne-vydeleno-na-problemy-deportirovannyh-dzhemilev-172434.html
  • http://bintel.com.ua/uk/article/ukraina-i-turcija-na-puti-k-strategicheskomu-sojuzu/
  • http://espreso.tv/news/2016/02/27/estoniya_vydilyla_105_tys_yevro_na_zakhyst_krymskykh_tatar

Результат

27 лютого 2016 року віце-президент постійного форуму ООН з питання корінних народів Олівер Лооде повідомив, що на проект "Захист прав кримських татар засобами публічної дипломатії" естонський уряд виділив 105 тис. євро.

9-10 березня 2016 року відбувся дводенний офіційний візит президента України П. Порошенка до Турецької Республіки. П. Порошенко подякував президенту Туреччини за допомогу, яка надається Україні у ці скрутні часи: надання кредиту в 50 млн доларів, а також виділення 10 млн доларів для гуманітарних потреб; реабілітацію поранених учасників АТО на турецьких курортах; фінансування облаштування тисяч кримських татар, які були вимушені залишити Крим.