Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Лисенко планує здійснити капітальний ремонт МЦ «Романтика» у 2015 році

5 січня 2015 року міський голова Сум Олександр Лисенко окреслив головні завдання для керівників структурних підрозділів та комунальних підприємств на 2015 рік. Серед наймасштабніших проектів цього року капітальний ремонт МЦ «Романтика».
Не виконано
Сказано 5 січня 2015 р.

Джерело

  • http://www.meria.sumy.ua/index.php?newsid=41964
  • http://www.meria.sumy.ua/index.php?newsid=42162
  • http://www.dancor.sumy.ua/articles/politics/148926
  • http://www.sumy.ua/index.php?newsid=46965
  • http://www.shans.com.ua/?m=inews&nid=35448

Результат

26 січня 2015 року посадовці Сумської міської ради оглянули будівлю молодіжного центру "Романтика" та ще раз оцінили її стан. За словами начальника управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталія Шилова, будівлю можна реконструювати. Він повідомив, що за ініціативи міського голови, цьогоріч у міській скарбниці закладено кошти на розробку проектно-кошторисної документації. Нині йдуть проектні роботи, на що потрібно близько 1,5 місяці. На переконання Віталія Шилова, кошти на відновлення МЦ «Романтика» будуть шукати не тільки в міському бюджеті, але й проситимуть допомоги у підприємців, обласної влади і, можливо, держави.

21 березня під час свого річного звіту міський голова Сум Олександр Лисенко повідомив, що в 2015 році планують здійснити капітальний ремонт МЦ "Романтика".

19 грудня 2015 року під час громадських слухань щодо проектів міського бюджету на 2016 р. та Програми економічного і соціального розвитку м. Суми на 2016 р., начальник Управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталій Шилов повідомив, що кошти на реконструкцію будівлі молодіжного центру "Романтика" закладені в бюджеті на 2016 рік. За його словами, це один з 80% об’єктів, черга на реконструкцію яких перейшла з попереднього періоду (2015 рік).

Станом на 27 березня 2019 року, за словами міського голови Сум Олександра Лисенко, процес реконструкції МЦ "Романтика" знаходиться на завершальній стадії. "Ремонт всередині молодіжного центру виконано більш ніж на 80%. Робимо все максимально якісно і витрачаємо гроші міськбюджету економно. Зараз головне питання - пристрій якісного освітлення і звуку. В наступному місяці виходимо на зовнішні роботи: необхідно зробити фасад і провести благоустрій прилеглої території. Постараємося максимально зберегти первісний вигляд будівлі", - зазначив міський очільник.