Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гройсман пообіцяв, що перевірить текст державного бюджету на наявність змін

12 січня 2015 року спікер Верховної Ради України Володимир Гройсман пообіцяв, що керівництво Верховної Ради перевірить інформацію ряду народних депутатів про те, що прийняті в кінці грудня державний бюджет на 2015 рік і пакет урядових поправок до Бюджетного та Податкового кодексів відрізняються від фінальних опублікованих текстів. За словами Гройсмана, всі результати перевірки будуть після цього оприлюднені.
Не виконано
Сказано 12 січня 2015 р.

Джерело

  • http://www.segodnya.ua/politics/pnews/rukovodstvo-rady-proverit-deystvitelno-li-teksty-byudzhetnyh-zakonov-byli-izmeneny-583388.html
  • http://business.vesti-ukr.com/84635-deputaty-reshili-proverit-gosbjudzhet-2015-na-nalichie-popravok
  • Лист від 3 червня 2015

Результат

13 січня 2015 року народний депутат України Олег Березюк повідомив, що розпочали свою діяльність робочі групи від "Самопомочі" та "Батьківщини", які працюють над ретельним вивченням застосування всіх правок до держбюджету-2015, які були прийняті в ніч на 28 грудня 2014 . Березюк при цьому додав, що поки не знайдено невідповідностей між опублікованим варіантом держбюджету та озвученим варіантом при розгляді.

3 червня 2015 року керівник Апарату Верховної Ради України Валентин Зайчук повідомив, що в Апараті відсутня інформація щодо застосування процедур, спрямованих на встановлення ідентичності текстів Законів текстам відповідних законопроектів.