Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Погорєлов пообіцяв, що допоможе оновленню греко-католицької святині Закарпаття

31 грудня 2014 року міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов пообіцяв допомогти в реставрації окремих приміщень резиденції Кафедрального собору. Також планується надання допомоги у вирішенні питання зі сквером навпроти собору, де буде знесено комунальний паркан та облаштовано оглядовий майданчик.
Виконано
Сказано 31 грудня 2014 р.

Джерело

  • http://www.rada-uzhgorod.gov.ua/news/2245
  • Лист заступник міського голови Травіна О.
  • Лист заступника міського голови Ужгорода Фленька В.
  • Лист міського голови Ужгорода В. Погорєлова

Результат

Відповідно до листа Ужгородської міської ради від 29 квітня 2015 року впродовж 2014-2015 рр. містобудівні умови та обмеження на реконструкцію (реставрацію) окремих приміщень резиденції Кафедрального собору не надавались.

Відповідно до листа Ужгородської міської ради від 5 серпня 2015 року, структурними підрозділами виконавчого комітету погоджено проект благоустрою скверу по вул. Капітульній (навпроти Кафедрального собору). Одночасно, рішенням виконавчого комітету 10.06.2015 року №183 рекомендовано Управлінню Мукачівської греко-католицької єпархії звернутися до суду щодо усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою по вул. Капітульній - споруди, що зведено в межах ділянки, де передбачається облаштування скверу, є капітальними спорудами.

Відповідно до листа Ужгородської міської ради від 23 листопада 2015 року, на адресу Ужгородської міської ради Закарпатської області позовів щодо усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою по вул. Капітульній, позивачем в яких виступає греко-католицька єпархія не надходило. Відтак інформація щодо судових справ відсутня.