Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Києва
  • Голова Київської міської державної адміністрації

Кличко пообіцяв розробити єдиний стандарт вигляду МАФів

30 грудня 2014 року під час засідання комісії з питань розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності мер Києва Віталій Кличко заявив, що буде розроблено єдиний стандарт вигляду МАФів.
Архів
Сказано 30 грудня 2014 р.

Джерело

  • http://kiev.unian.ua/1027868-klichko-obitsyae-rozrobiti-ediniy-standart-viglyadu-mafiv.html
  • Лист в.о. директора департаменту містобудування та архітектури КМДА А. Вавриша
  • Листа керівника апарату КМДА В. Бондаренка
  • Лист керівника апарату КМДА В. Бондаренка

Результат

Відповідно до листа виконавчого органу КМДА від 10 квітня 2015 року, впорядкування зовнішнього вигляду тимчасових споруд вирішено шляхом затвердження архітектурних типів тимчасових споруд, затверджених розпорядженням виконавчого органу КМДА від 13.12.2013 р.

Відповідно до листа виконавчого органу КМДА від 4 грудня 2015 року, розпорядженням КМДА №585 від 16.06.2015 року було затверджено архітектурні типи тимчасових споруд. Після проведення конкурсу на отримання власниками ТС права оформлення паспорту прив’язки, власники ТС протягом півроку мають привести кіоски до єдиних стандартів.

Відповідно до листа виконавчого органу КМДА від 27 липня 2016 року, право оформлювати паспорт прив’язки тимчасової споруди мають лише ті власники тимчасових споруд, які стали переможцями за результатами проведення конкурсу на право оформлення паспорту прив’язки в кожному окремому районі м. Києва та визначено 132 переможці. Планується, що до кінця року відбудуться конкурси у всіх районах столиці. Після отримання паспорту прив’язки тимчасової споруди, власники повинні здійснити заміну конструкції або оновити її відповідно до вимог паспорта прив’язки ТС.

Відповідну обіцянку вже зафіксовано у базі Слово і Діло. Тому її перенсено до архіву.