Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Романюк пообіцяв на честь героїв Небесної сотні збудувати на П'ятницькій гірці капличку

29 жовтня 2014 року міський голова Луцька Микола Романюк заявив, що в честь героїв Небесної сотні на П'ятницькій гірці буде збудовано капличку.
Не виконано
Сказано 29 жовтня 2014 р.

Джерело

  • http://www.lutskrada.gov.ua/fast-news/obranci-gromady-ozvuchyly-zapyty-ta-zapytannya
  • Лист міського голови Луцька Миколи Романюка
  • Лист міського голови Луцька Миколи Романюка
  • Лист міського голови Луцька Романюка М.Я.
  • лист міського голови м. Луцька Миколи Романюка
  • Лист Луцького міського голови Миколи Романюка

Результат

Відповідно до листа Луцької міської ради від 5 лютого 2015 року, земельна ділянка, де планується будівництво каплиці на честь Героїв Небесної Сотні та Волинських Героїв Майдану з 2012 року знаходиться у приватній власності гр. Ковальової В.М.

У першому кварталі 2015 року від громадянки Ковальової В.М. до Луцької міської ради надійшло звернення з проханням надати дозвіл на будівництво каплиці на честь героїв Небесної Сотні на вул. П'ятницька Гірка. У відповідності до вимог Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності" їй запропоновано надати проектну пропозицію будівництва каплиці з метою винесення даного питання на розгляд громадськості та підготовки містобудівних умов та обмеження на проектування і будівництво вказаної споруди. В даний час тривають роботи з підготовки відповідної проектної пропозиції.

Відповідно до листа Луцької міської ради від 25 листопада 2016 року, станом на поточну дату триває розробка проектної документації для будівництва культурної споруди.

ВИСНОВОК: за більше ніж 2 роки капличка так і не збудована.