Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Шандра пообіцяв підписати меморандум про співпрацю з громадськістю

18 грудня 2014 року голова Київської обласної державної адміністрації Володимир Шандра пообіцяв підписати меморандум про співпрацю з громадськістю.
Не виконано
Сказано 18 грудня 2014 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/Volodymyr.Shandra/posts/818038751571135
  • Лист керівника апарату Київської ОДА Д.В.Христюка
  • Лист заступника голови ОДА Д. В. Христюка
  • http://www.president.gov.ua/news/prezident-predstaviv-novogo-golovu-kiyivskoyi-oda-maksima-me-36696

Результат

Відповідно до листа Київської ОДА від 22 січня 2015 року, меморандум про співпрацю між Київською обласною державною адміністрацією та громадськістю знаходиться на доопрацюванні. Наступне засідання планується провести в січні-лютому 2015 року за узгодженням із громадськими організаціями.

Відповідно до листа Київської ОДА від 1 квітня 2015 року, за результатами проведення круглого столу на тему: «Єднаймось заради Життя» було прийнято рішення про доопрацювання тексту Меморандуму про співпрацю між Київською облдержадміністрацією та громадськістю області. На даний час триває обговорення варіанту тексту Меморандуму із представниками релігійних громад та громадських організацій. Меморандум буде підписано після погодження остаточного варіанту його тексту з усіма учасниками.

11 січня 2016 року редакція ІА "Слово і Діло" відправила запит на отримання доступу до публічної інформації.

3 лютого 2016 року Президент Петро Порошенко представив колективу Київської обласної державної адміністрації нового керівника – Максима Мельничука. Він замінив на цій посаді Володимира Шандру, який написав заяву про звільнення за власним бажанням.