Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Сін пообіцяв виготовляти та поставляти для військових портативні душові

19 грудня 2014 року міський голова Запоріжжя Олександр Сін пообіцяв виготовляти та поставляти для військових, які воюють в зоні АТО портативні душові.
Виконано
Сказано 19 грудня 2014 р.

Джерело

  • http://www.061.ua/news/694502
  • Лист заступника мыського голови В.Г. Еделєва
  • Лист міського голови О. Сіна
  • https://meria.zp.ua/test/
  • https://meria.zp.ua/test/index.php?id=24223

Результат

Відповідно до листа Запорізької міської ради від 23 лютого 2015 року, з метою виготовлення пересувних лазень для військовослужбовців, що знаходяться в зоні АТО, на підставі попередніх домовленостей з підприємцями м. Мелітополя, що мали досвід подібних робіт, згідно з рішенням міськвиконкому в грудні 2014 року було придбано в м. Маріуполі та доставлено в м. Мелітополь 2 контейнери.

09.02.15 було укладено договір між Концерном "Міські теплові мережі" та проектною організацією "Мелітопольпроектінжиніринг" на підготовку проектно-кошторисної документації на виготовлення пересувних лазень. Термін проектування у середньому - 3 тижні.

Після проведення експертизи проекту та отримання передоплати у розмірі 100% (більше 100,0 тис. грн за одну лазню) будуть розпочаті роботи по переобладнанню контейнерів (1,5 місяці у середньому на переобладнання 1 контейнеру).

Відповідно до листа Запорізької міської ради від 4 червня 2015 року, станом на 21.05.15 роботи з виготовлення проектно-кошторисної документації на виготовлення пересувних лазень завершено, укладено договори з підрядними організаціями, якими розпочато з переобладнання контейнерів.

24 липня 2015 року бійці запорізької 55-й артбригади, розташованої на Уральських казармах, отримали в своє розпорядження два мобільних душових пункта. Міський голова пообіцяв, що 55-я артбригада отримає в подарунок ще чотири таких комплексу, щоб у кожному з шести дивізіонів був свій банно-пральний міні-комбінат на колесах. Незабаром мобільні лазні відправляться в зону АТО в сектор "Б".

29 січня 2016 року редакція ІА "Слово і Діло" направила запит для доступу до публічної інформації по зазначеному питанню.