Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Мартовицький обіцяє продовжувати проект «Здорова дитина - здорова нація» в межах округу

На парламентських виборах 2014 року кандидат в народні депутати по одномандатному виборчому округу № 36 Артур Мартовицький у своїй програмі обіцяє продовжити реалізацію проекту «Здорова дитина - здорова нація». Для цього в населених пунктах регіону буде продовжено роботу над відновленням і встанвленням нових спортивних та дитячих ігрових майданчиків.
Архів
Сказано 18 вересня 2014 р.

Джерело

  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=910&pf7201=7374
  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=910&pf7201=7374
  • http://martovitskiy.org/

Результат

У 2010 році під патронатом тодішнього президента Віктора Януковича було розроблено стратегію розвитку державної системи охорони здоров'я «Здорова нація». В рамках її реалізації, для формування здорового способу життя, впроваджувався освітній проект «Здорові діти — здорова нація».

Впродовж перших двох років своєї роботи у Верховній Раді VIII скликання народний депутат України Артур Мартовицький виступав ініціатором та організатором різноманітних культурно-освітніх заходів у межах свого виборчого округу, які популяризують здоровий спосіб життя серед дітей та молоді. Це щорічні пісенні й танцювальні фестивалі, спортивні змагання, урочисті святкування, а також трудові виховні заходи. За сприяння нардепа також упорядковують дитячі та спортивні майданчики.

Обіцянка в категорії "архівні обіцянки" доки не буде проведено комплексний та об'єктивний аналіз її виконання