Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Погорєлов заявив, що соціальні гарантії для сімей учасників АТО будуть передбачені у бюджеті на 2015 рік

10 грудня 2014 року під час урочистих зборів з нагоди вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов виступив зі зверненням до присутніх та заявив, що до нього надходить дуже багато заяв від сімей учасників АТО, які прагнуть отримати те, що гарантувала їм держава та пообіцяв у бюджеті на 2015 рік передбачити соціальні гарантії для них.
Виконано
Сказано 10 грудня 2014 р.

Джерело

  • http://rada-uzhgorod.gov.ua/news/2193
  • http://prozahid.com/content-6480.html
  • Лист міського голови Ужгородської міської ради В. Погорєлова

Результат

18 грудня 2014 року під час зустрічі Ужгородської міської влади та керівництва області було розглянуто питання щодо виділення землі учасникам АТО в Ужгороді і Віктор Погорєлов заявив, що має намір повернути землі заводів аби віддати її учасникам АТО.

Відповідно до листа Ужгородської міської ради від 30 січня 2015 року, пункт 4 "Програми додаткових гарантій соціального захисту громадян у 2015 році", затвердженої рішенням ХХVII Ужгородської міської ради сесії VI скликання від 19.12.2014 року № 1571 передбачено надання грошової допомоги особам, які брали участь в антитерористичній операції на сході України з числа мешканців м. Ужгорода.