Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Балута планує організувати цілодобову службу інтервенційної кардіології на базі обласної лікарні

3 грудня 2014 року під час робочого візиту до КЗОЗ «Обласна клінічна лікарня - Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута оголосив про наміри організувати цілодобову службу інтервенційної кардіології на базі обласної лікарні. Зокрема, він повідомив, що у зв'язку з рішенням організувати цілодобову службу інтервенційної кардіології, в програму «Здоров'я Слобожанщини» планується внести зміни, якими передбачається закупівля нового обладнання та витратних матеріалів для обласної лікарні, щоб була можливість цілодобово проводити операції безпосередньо на серце.
Архів
Сказано 3 грудня 2014 р.

Джерело

  • http://kharkivoda.gov.ua/uk/news/view/id/24264/
  • Лист Начальника Управління забезпечення доступу до публічної інформації Харківської ОДА   Ястрєбова Д.В.
  • http://www.president.gov.ua/documents/18814.html

Результат

Відповідно до листа Управління забезпечення доступу до публічної інформації Харківської ОДА від 30 січня 2015 року, завдання по створенню цілодобової служби інтервенційної кардіології на базі комунального закладу охорони здоров'я "Обласна клінічна лікарня - Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" увійшло як складова до заходів комплексної обласної програми "Здоров'я Слобожанщини на 2015 -2016 роки", проект якої підготовлено та у встановленому порядку буде винесено на розгляд чергової сесії Харківської обласної ради. Разом з тим, виконання цього завдання буде залежати від реальних можливостей обласного бюджету.

3 лютого 2015 року Указом Президента України Петра Порошенка №55/2015 Ігор Балута був звільнений з посади голови Харківської обласної державної адміністрації.