Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Погорєлов пообіцяв призупинити роздачу земельних ділянок

28 листопада 2014 року під час зустрічі з громадськістю мер Ужгорода Віктор Погорєлов запевнив, що зупинить дерибан землі. Зокрема, міська влада вирішила призупинити виділення ділянок, роздачу земельних ділянок, крім випадків, які стосуватимуться виділення землі учасникам АТО та сім’ям загиблих у зоні АТО.
Виконано
Сказано 28 листопада 2014 р.

Джерело

  • http://zaholovok.com.ua/pogorjelov-z-andrijivim-obitsyayut-shcho-ne-budut-%C2%ABrozdavati-zemlyu%C2%BB
  • https://www.youtube.com/watch?v=GOiAp-nML-c
  • Лист міського голови Ужгородської міської ради В. Погорєлова
  • Лист заступника міського голови Ужгорода Фленька В.

Результат

Відповідно до листа Ужгородської міської ради від 30 січня 2015 року, за період з 28 листопада 2014 року рішенням ХXVІІ сесії міської ради VІ скликання від 19 грудня 2014 року було затверджено 17 проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок вільних від забудови для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд з передачею в приватну власність, з них 5 дозволів на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок надано в 2010 році.

Відповідно до листа Ужгородської міської ради від 5 серпня 2015 року, у поточному році прийнято три рішення сесії міської ради з надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок. Всі рішення стосуються надання дозволів для учасників бойових дій в зоні проведення АТО та родинам загиблих воїнів.