Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Лисенко запевнив, що в місті ліфти обслуговуватиме одна компанія

23 червня 2014 року новообраний мер Сум Олександр Лисенко повідомив, що трьом підприємствам, які обслуговують ліфти в Сумах, міська влада надасть випробувальний термін, від 3 до 6 місяців. За результатами якого, з компанією, яка зарекомендує себе краще за всіх, будуть підписані договори про відповідну співпрацю.
Не виконано
Сказано 23 червня 2014 р.

Джерело

  • http://regionews.sumy.ua/node/33797
  • http://curator.sumy.ua/gazeta-nashi-sumy-2/
  • http://www.meria.sumy.ua/index.php?do=cat&category=korisn-telefoni
  • Лист Заступника міського голови В.Волонтирця
  • Лист Сумської МР від 16 серпня 2019 року

Результат

За інформацією Сумської міськради від 16 серпня 2019 року договори про обслуговування ліфтів та системи диспетчеризації у 2016-2018 роках укладено з 8 спеціалізованими ліфтовими організаціями: ТОВ "Обл. Сумиліфт", ПРБП "Рембуд", ТОВ "Форекс Плюс", ТОВ "КК Сумитехнобудсервіс", КП "Вертикаль", ТОВ "КК "Коменерго-Суми", ТОВ "Голден Прайд", ТОВ "Міськсумиліфт".

Станом на 1 серпня 2019 року укладено договори на технічне обслуговування ліфтів та системи диспетчеризації з 7 спеціалізованими ліфтовими організаціями: ТОВ "Обл. Сумиліфт", ПРБП "Рембуд", ТОВ "Форекс Плюс", ТОВ "КК Сумитехнобудсервіс", КП "Вертикаль", ТОВ "КК "Коменерго-Суми", ТОВ "Голден Прайд".

Станом на 3 листопада 2014 року обслуговуванням ліфтів у місті Сумах займаються:

ТОВ "Облсумиліфт";

ТОВ "Міськсумиліфт";

ПРБП "Рембуд";

ОВ "Сервіс-ліфт"

Під час телефонної розмови з ІА "Слово і Діло" мер Сум Олександр Лисенко повідомив, що в місті обслуговують ліфти декілька компаній. Поряд з цим, він зазначає, що вони значно покращили результати своєї роботи через добросовісну конкуренцію між собою.

Відповідно до листа Виконавчого комітету Сумської міської ради від 3 лютого 2015 року, ліфти в місті обслуговують 5 компаній: ПРБП "Рембут", ТОВ "Укрсумиліфт", ТОВ "Міськсумиліфт", ТОВ "Облсумиліфт", колективне підприємство "Вертикаль".