Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Одеси

Труханов зобов'язався провести роботи по благоустрою території Траси здоров'я

11 листопада 2014 року, під час зустрічі з громадськістю міста з питання благоустрою Траси здоров'я, мер Одеси Геннадій Труханов зазначив, що будуть проведені роботи по прибиранню території від дикої порослі та сухостою, а також буде проведено додаткове озеленення.
Виконано
Сказано 11 листопада 2014 р.

Джерело

  • http://omr.gov.ua/ua/news/64791/
  • Лист секретаря Одеської міської ради О.Б. Бриндак
  • http://omr.gov.ua/ru/news/72781/
  • http://uanews.odessa.ua/society/2015/08/04/70670.html
  • http://od-news.com/2015/11/19/odesskuyu-trassu-zdorovya-osvobozhdayut-ot-suhostoya/
  • http://glasweb.com/vesti-odessa-flesh-za-7-dekabrya-2015-goda-18-00/

Результат

Відповідно до листа Одеської міської ради від 22 січня 2015 року, роботи по благоустрою траси здоров'я планується закінчити у поточному році. Замовником робіт визначено департамент екології та розвитку рекреаційних зон Одеської міської ради.

14 липня 2015 року стало відомо, що в Одесі завершився перший етап благоустрою Траси здоров'я. Повністю відновлено пішохідна доріжка від пляжу Ланжерон до Аркадії. На площі 9000 кв.м старе покриття замінено на нову тротуарну плитку, облаштовано з'їзди, а по краях доріжки встановлений бордюрний камінь.

Для зручності відпочиваючих уздовж всієї пішохідної доріжки встановлені 83 нових лавки. Також на всій протяжності доріжки встановлені нові урни. Роботи з благоустрою Траси здоров'я будуть продовжені. Наступним етапом стане приведення в належний стан спортивних, дитячих та видових площадок.

Станом на 4 серпня 2015 року на одеській Трасі здоров'я встановлено новий спортивний майданчик. Планується встановлення дитячого спортивного майданчика, відновлення освітлення та оновлення асфальтного покриття на всій Трасі здоров'я.

З 9 листопада 2015 року силами комунального підприємства «Міськзелентрест» Трасі Здоров'я проводяться роботи з видалення сухих дерев. Роботи ведуться згідно з актом обстеження зелених насаджень, виданого комісією, створеною при Департаменті екології та розвитку рекреаційних зон Одеської міської ради. Станом на 18 листопада на Трасі Здоров'я пройдену ділянку від ресторану «Хуторок» до провулка Азарова: виконано роботи з валки 59 дерев і санітарної обрізки (видаленню сухих зламаних гілок) 10 дерев. Згідно з планом осінньої висадки дерев, на вказаній ділянці Траси здоров'я протягом наступного тижня планується висадити групами хвойні породи дерев (сосну Кримську) у кількості 50 шт.

5 грудня 2015 року депутати Одеської міської ради на чолі з мером Геннадієм Трухановим під чуйним керівництвом співробітників «Міськзелентресту» взяли участь в суботнику. Близько сотні кримських сосен були висаджені вздовж Траси Здоров'я (відео:03:30).