Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Миколаєнко обіцяє провести реконструкцію в історичному корпусі лікарні імені Карабелеша

6 листопада 2014 року під час урочистостей з нагоди 100-річчя Херсонської міської клінічної лікарні імені Є.Є. Карабелеша, міський голова Володимир Миколаєнко запевнив, що прийнято рішення, що в історичному корпусі лікарні буде проведено реконструкцію, відновлюватимуть вхід, хол, де буде створений музей лікарні.
Виконано
Сказано 6 листопада 2014 р.

Джерело

  • http://www.city.kherson.ua/news_detail/hersonskoy-gorodskoy-klinicheskoy-bolnice-imeni-e-e-karabelesha-_-100-let
  • Лист заступника міського голови І. Трибух
  • http://www.city.kherson.ua/news_detail/profinansovani-remonti-likarni-ta-zakladiv-kulturi
  • Лист заступника міського голови Херсона І.П.Трибух №8-854-18/23 від 11.02.2016

Результат

Відповідно до листа Херсонської міської ради від 17 лютого 2015 року, в комунальному закладі "Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є. Карабелеша" з метою збереження історичного пам'ятника архітектури та ліквідації його подальшого руйнування, проводяться роботи з капітального ремонту центрального входу корпусу стаціонару. У реставраційному холі будуть розміщені музейні експонати, які пов'язані з історією лікарні.

18 серпня 2015 року в департаменті бюджету і фінансів міської ради повідомили, що за рахунок коштів міського бюджету 17 серпня 2015 року проведено фінансування міських управлінь: охорони здоров'я - для проведення капітального ремонту покрівлі терапевтичного та хірургічного корпусів комунального закладу «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Е.Е. Карабелеша» в сумі 199,1 тис. грн.

11 лютого 2016 року заступник міського голови Херсона І.П.Трибух повідомила, що у червні 2015 року в КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім.Є.Є.Карабелеша» був відкритий оновлений вхід до холу будівлі, який став елементом музею лікарні. На проведення капітального ремонту Херсонською міською радою були виділені кошти в сумі 295 тисяч гривень.