Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Миколаєнко запевнив, що зробить із зелених зон міста цивілізовані парки, сквери та зони відпочинку

5 травня 2014 року кандидат в мери Херсона Володимир Миколаєнко у своїй передвиборчій програмі пообіцяв зробити із зелених зон міста цивілізовані парки, сквери та зони відпочинку.
Виконано
Сказано 5 травня 2014 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=nHa_kAgj6j0#t=13
  • http://www.city.kherson.ua/news_detail/parkiv-ta-skveriv-bude-bilshe
  • Лист заступника міського голови І.Трибух
  • Лист заступника міського голови І. Трибух
  • http://www.city.kherson.ua/news_detail/u-hersoni-zavershuyutsya-remontni-roboti-u-skveri-im-pushkina
  • Лист заступника міського голови І. Трибух

Результат

За час перебування на посаді, Володимир Миколаєнко відповідно до своїх повноважень сприяв у відкритті парків, скверів та зон відпочинку, тому обіцянка отримує статус - виконано. Нагадаємо про перебіг подій:

12 січня 2015 року на сайті Херсонської міської ради, за даними департаменту містобудування та землекористування 2014 затверджено низку проектів з озеленення міста.

Відповідно до листа Херсонської міської ради від 17 лютого 2015 року, рішенням міської ради від 28.02.2014 №1320 присвоєно статус скверу зеленій зоні біля будинку №25 та №25-а по просп. 200-річчя Херсона та іменовано у сквер імені Лейтенанта Віктора Бараха, також статус скверу надано зеленій по вул. Покришева, 41 (біля Херсонської академії непереривної освіти) та іменовано у сквер імені Лідії Чорноостровець.

Станом на 31 травня 2019 року у Херсоні завершуються ремонтні роботи у сквері ім. Пушкіна.

За інформацією наданою міською радою 9 січня 2020 року, в період з 2014 року надано статус скверів п'ятьом зеленим зонам, також у 2019 році міською радою надано статус скверу ще 3 територіям.Окрім того створено комунальне підприємство для забезпечення благоустрою на території парків та скверів міста.