Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Миколаєнко зобов'язався вирішити питання надання приміщення для зібрань ветеранів

2 грудня 2014 року в ході чергового особистого прийому громадян міський голова Херсона Володимир Миколаєнко запевнив, що вирішить питання надання приміщення для зібрань ветеранської організації заводу ім. Петровського.
Виконано
Сказано 2 грудня 2014 р.

Джерело

  • http://www.city.kherson.ua/news_detail/zi-skladnimi-pitannyami-ta-situaciyami-_-do-miskogo-golovi
  • Лист заступника міського голови І. Трибуха
  • Лист заступника міського голови Херсона І.П.Трибух №8-854-18/23 від 11.02.2016

Результат

Відповідно до рішення міської ради №8 «Про затвердження Положень про постійні комісії міської ради VI скликання» від 25 листопада 2010 року питання надання приміщення первинній організації ВАТ «Херсонські комбайни» ветеранів України Суворовського району для проведення зборів розглядатиметься постійною комісією з питань комунальної власності, регуляторної політики, інвестицій, енергозбереження та охорони навколишнього середовища 16 квітня 2015 року. За результатами розгляду буде підготовлено відповідний проект рішення.

11 лютого 2016 року заступник міського голови Херсона Інна Трибух повідомила, що відповідно до рішення Херсонської міської ради №1832 від 15 травня 2015 року, первинній організації ВАТ «Херсонські комбайни» ветеранів України Суворовського району Херсона надано в безоплатне користування (позичку) до 20 квітня 2018 року нежитлові приміщення загальною площею 55,8 кв.м. на першому поверсі будинку на просп. Ушакова, 62.