Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Миколаєнко запевнив, що в Херсоні буде запущено 45 ліфтів

Кандидат на посаду міського голови Херсона Володимир Миколаєнко 1 травня 2014 року запевнив, що протягом 2014 року в Херсоні буде запущено 45 ліфтів, які не працювали понад 20 років.
Архів
Сказано 1 травня 2014 р.

Джерело

  • http://khersonline.net/novosti/herson/23377-v-hersone-na-ostrove-posle-rekonstrukcii-zapuscheny-pervye-lifty.html
  • http://www.city.kherson.ua/news_detail/trivaye-kapitalniy-remont-liftiv-u-zhitlovih-budinkah
  • Лист заступника міського голови І. Трибуха
  • http://www.city.kherson.ua/news_detail/v-hersoni-vidremontuvali-lift-yakiy-ne-pracyuvav-18-rokiv

Результат

9 вересня 2014 року перший заступник міського голови Ігор Пастух заявив, що в титульному списку капітального ремонту на 2014 рік залишилося понад 200 ліфтів, які планується відремонтувати до кінця поточного року.

Відповідно до листа Херсонської міської ради від 4 червня 2015 року, в житлових будинках міської територіальної громади 1395 ліфтів. У 2014 році, згідно з титульним списком капітального ремонту ліфтового обладнання, виконано капітальний ремонт 217 ліфтів.

20 серпня 2015 року мешканці 6-го під’їзду будинку по вулиці Степана Разіна, 75 провели збори мешканців присвячені запуску відновленого ліфта, що не працював 18 років. Кошти на ремонт підйомника виділені з міського бюджету. Загальна вартість робіт склала майже 300 тисяч гривень. Міський голова зазначив - "що цього року ми поставили собі складне завдання – відновити всі ліфти в місті, що не працюють останніми десятиліттями. Впевнений, що ми його виконаємо"

Оскільки подібна обіцянка вже була зафіксована аналітичним порталом, дана заява перенесена до архіву.