Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції окупованих територій, нац. меншин і міжнаціональних відносин

Джемілєв заявив, що кримські татари створять інформаційну мережу для боротьби з російською пропагандою

Національний лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв 28 листопада 2014 року заявив, що кримські татари створять інформаційну мережу для боротьби з російською пропагандою.
Виконано
Сказано 28 листопада 2014 р.

Джерело

  • http://censor.net.ua/news/314053/krymskie_tatary_sozdadut_informatsionnuyu_set_dlya_borby_s_rossiyiskoyi_propagandoyi_djemilev
  • http://www.radiosvoboda.org/media/video/26824826.html
  • http://newsoboz.org/obshchestvo/-golos-svobody-ne-zadushit-krymskotatarskiy-telekanal-07052015142000
  • https://www.rbc.ua/rus/news/krymskotatarskiy-kanal-atr-vozobnovil-veshchanie-1434620872.html

Результат

У 2015 році в місті Гронінген була проведена конференція на тему "Крим: Брати за стіною", яку відвідав лідер кримських татар Мустафа Джемілєв.

7 травня 2015 року редактор телеканалу АТR Роман Спиридонов повідомив, що зараз журналісти закінчують роботу над циклом "Діти війни" і документальними фільмами, присвяченими трагічним подіям 18 травня 1944 року - депортації кримських татар, крім цього інформаційна редакція повертається до своєї звичної роботи - зйомкам новинних сюжетів і спецрепортажів. Нагадуємо, що з 1 квітня через тиск російської окупаційної влади головний кримськотатарський канал ATR припинив мовлення. Кримськотатарське інформаційне агентство "Кримські новини"повідомило про переведення свого центрального офісу з Сімферополя до Києва після того, як Роскомнадзор відмовив агентству в реєстрації.

18 червня 2015 року канал ATR розпочав свою роботу в Києві. Народний депутат України Рефат Чубаров повідомив, що власники телеканалу не проситимуть кошти в українського уряду для мовлення телеканалу.