Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Одеси

Труханов пообіцяв встановити камери відеоспостереження на Трасі здоров'я в Одесі

28 листопада 2014 року у ході засідання одеського виконкому міський голова Геннадій Труханов зазначив, що на Трасі здоров'я від Ланжерона до Аркадії будуть встановлені камери відеоспостереження, виведені на пульт охорони міліції і на пульт відеоспостереження департаменту муніципальної безпеки Одеської міської ради.
Виконано
Сказано 28 листопада 2014 р.

Джерело

  • http://omr.gov.ua/ua/news/65342/
  • Лист секретаря Одеської міської ради О.Б. Бриндак
  • https://www.youtube.com/watch?v=LQfb_wRKH6M
  • https://www.youtube.com/watch?v=72bsGNszens
  • Лист начальник відділу зв’язків зі ЗМІ департаменту інформації та зв’язків з громадськістю Мальцевої Наталії

Результат

Відповідно до листа Одеської міської ради від 22 січня 2015 року, було повідомлено, що установка камер відеоспостереження запланована за окремим проектом у поточному році.

11 листопада 2015 року кореспонденти ІА "Слово і Діло" перевірили Трасу здоров'я стосовно встановлення камер відеоспостереження. Під час перевірки камер відеоспостереження не було виявлено.

Станом на 20 лютого 2018 року в рамках реалізації програми «Безпечне місто Одеса» в прибережній зоні було встановлено 8 камер відеоспостереження, в цьому числі 2 на вході на пляж «Ланжерон» і 3 на вході на пляж «Аркадія». Ці камери, як і інші, що працюють в Одесі по програмі “Безпечне місто”. Всього наразі в місті Одеса до системи підключені 562 камери, у тому числі 412 SMART IP камер. Гроші виділені з бюджету міста Одеса.