Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Миколаєнко пообіцяв надавати місцевим бізнесменам пільги у сфері реклами та користуванні комунальною власністю

У передвиборчій програмі на посаду міського голови на позачергових виборах міського голови міста Херсона 2014 року Володимир Миколаєнко пообіцяв надавати місцевим бізнесменам пільги у сфері реклами та користуванні комунальною власністю.
Не виконано
Сказано 5 квітня 2014 р.

Джерело

  • http://polit-kherson.info/konsultacia/20105-vybory-miskoho-holovy-shcho-potribno-znaty-khersontsiam-pro-ahitatsiiu.html
  • http://www.hgi.org.ua/?ch=vybory_2014/pr_mikolaenko
  • Лист заступника міського голови І. Трибух
  • Лист заступника міського голови І. Трибуха
  • Лист начальника управління Т. Дяченко
  • Лист начальника управління А. Вербицької

Результат

Відповідно до листа Херсонської міської ради від 17 лютого 2015 року, управління естетики та зовнішньої реклами може надаватися знижка (пільга) суб'єктам господарювання за розміщення соціальної реклами, інформації виконкому та привітальної інформації до державних та міських свят у відповідальності до пункту 7 Правил розміщення та експлуатації об'єктів зовнішньої реклами та інформації в місті Херсоні, затверджених рішенням виконавчого комітету міської ради від 19.02.2013 № 25.

Відповідно до листа Херсонської міської ради від 4 червня 2015 року, за період 2014-2015 роки не приймалися рішення та не надавалися доручення стосовно надання бізнесменам пільг у сфері реклами.

За інформацією наданою міською радою від 21 травня 2020 року за період з 2015 року по теперішній час в місті не було прийнято рішень щодо надання пільг у сфері реклами.