Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Миколаєнко пообіцяв, що забезпечить мешканців передмістя можливістю користуватися комунальним транспортом протягом усієї доби

У передвиборчій програмі на посаду міського голови на позачергових виборах міського голови міста Херсона 2014 року Володимир Миколаєнко пообіцяв, що забезпечить мешканців передмістя можливістю користуватися комунальним транспортом протягом усієї доби.
Не виконано
Сказано 5 квітня 2014 р.

Джерело

  • http://polit-kherson.info/konsultacia/20105-vybory-miskoho-holovy-shcho-potribno-znaty-khersontsiam-pro-ahitatsiiu.html
  • http://www.hgi.org.ua/?ch=vybory_2014/pr_mikolaenko
  • http://transport-ks.inf.ua/index.html
  • http://transport-ks.inf.ua/bus/as/as2.htm
  • http://transport-ks.inf.ua/bus/as/as3.htm
  • Лист заступника міського голови І. Трибух
  • Лист заступника міського голови І. Трибуха

Результат

Станом на 30 листопада 2014 року приміська автостанція Херсон (АС - 2) працює в режимі: 5.30 - 20.00, а приміська автостанція Херсону "Південь" в режимі: 5.30 - 19.00.

Відповідно до листа Херсонської міської ради від 17 лютого 2015 року, мешканці передмістя Херсона користуються автобусними маршрутами загального користування відповідно до паспортів маршрутів та графіків руху. Цілодобовий рух транспорту загального користування у місті Херсоні відсутній.

Відповідно до листа Херсонської міської ради від 4 червня 2015 року, на даний час прийняття рішень по впровадженню цілодобового руху транспорту загального користування у м. Херсоні не заплановано.

У 2019 році у пресслужбі міської ради нам повідомили про причину відсутності комунального транспорту у нічний час. Оскільки пасажиропотік був мізерним, нічні рейси довелося скасовувати.