Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Миколаєнко пообіцяв найближчим часом провести капітальний ремонт комунікацій в сфері житлово-комунального господарства

У передвиборчій програмі на посаду міського голови на позачергових виборах міського голови міста Херсона 2014 року, Володимир Миколаєнко пообіцяв провести капітальний ремонт комунікацій у сфері житлово-комунального господарства найближчим часом.
Виконано
Сказано 5 квітня 2014 р.

Джерело

  • http://polit-kherson.info/konsultacia/20105-vybory-miskoho-holovy-shcho-potribno-znaty-khersontsiam-pro-ahitatsiiu.html
  • http://www.hgi.org.ua/?ch=vybory_2014/pr_mikolaenko
  • Лист заступника міського голови І. Трибух
  • http://ksza.ks.ua/publish/54026-viprobuvannya-na-profprigodnst-dlya-novogo-mera-hersona.html

Результат

За інформацією ЗМІ міською владою Херсона в період з 1 вересня по 12 листопада 2014 року було профінансовано з міського бюджету: капітальний ремонт житлового фонду – 1189 тис. грн (19%), капітальний ремонт тепло водопровідних мереж – 405,7 тис. грн (6%), ремонт ліфтів – 133,6 тис.грн (2%). Варто відзначити, що на ремонт дорожнього покриття було виділено 2883 тис.грн, що становить (45%) від загальної суми видатків на незахищені видатки. Ремонт дорожнього покриття в холодний період є недоцільним.

Відповідно до листа Херсонської міської ради від 17 лютого 2015 року, капітальний ремонт житлового фонду, згідно договірних зобов'язань з підрядними організаціями, виконано у повному обсязі на 37 житлових будинках, а саме: 12 на будинках, які обслуговують об'єднання співвласників багатоквартирних будинків, та на 25 будинках комунальної власності територіальної громади міста.