Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Одарич пообіцяв реконструювати вул. Хрещатик

21 травня 2014 року, в інтерв'ю одному із ЗМІ, кандидат на посаду Черкаського міського голови Сергій Одарич, зазначив, що планує здійснити реконструкцію вул. Хрещатик.
Не виконано
Сказано 21 травня 2014 р.

Джерело

  • http://provce.ck.ua/serhij-odarych-kryza-daje-cherkasam-unikalnyj-shans/
  • Лист Міського голови міста Черкаси Одарич С.
  • Лист заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради О.А. Ільченка
  • http://www.rada.cherkasy.ua/ua/newsread.php?view=9419&s=1&s1=17
  • http://www.rada.cherkasy.ua/ua/newsread.php?view=9839&s=1&s1=17
  • Черкаська МР

Результат

Відповідно до листа Виконавчого комітету Черкаської міської ради від 3 лютого 2015 року, на сьогодні із передбаченого обсягу щодо реконструкції вул. Хрещатик виконано 83% робіт. У зв’язку із зростанням вартості матеріалів, завершувати роботи по старих розцінках підрядна організація відмовляється. З метою визначити поточну вартість залишків робіт по об’єктах на замовлення департаменту архітектури, містобудування та інспектування розпочато корегування проектно-кошторисної документації. Відновити і завершити роботи на вул.Хрещатик буде можливо після вирішення зазначених вище питань.

Відповідно до листа Черкаської міської ради від 13 травня 2015 року департамент архітектури, містобудування та інспектування згідно з договором від 10.12.2014 замовив коригування проектно-кошторисної документації по об'єкту "Реконструкція із застосуванням щебенево-мастичного асфальтобетону вул. Хрещатик від вул. Котовського до вул. Леніна м. Черкаси". Станом на сьогодні коригування проекту не завершено, завершити заплановано до кінця ІІ кварталу 2015 року.

18 травня 2015 року Сергій Одарич повідомив, що капітального ремонту доріг цього року в Черкасах не буде. А коштів, виділених на ці потреби депутатами, вистачить на проведення капремонту лише однієї вулиці – Сурікова.

Відповідно до листа Черкаської міської ради від 1 вересня 2015 року, процес коригування проекту реконструкції вул.Хрещатик призупинено.