Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Одарич пообіцяв контроль за викидами, згідно стандартів Євро 4-6

На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook 7 травня 2014 року кандидат на посаду Черкаського міського голови Сергій Одарич зазначив, що є багато реальних пропозицій, які він почне втілювати одразу ж після виборів. Зокрема, Одарич наголошує, що залишається прибічником збереження екологічно чистого транспорту, а там де не можна замінити автобуси, буде забезпечено контроль за викидами шкідливих речовин в повітря згідно стандартів Євро 4-6.
Виконано
Сказано 7 травня 2014 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/sergiy.odarych/posts/685567108175990
  • http://www.rada.cherkasy.ua/ua/newsread.php?view=9334&s=1&s1=17
  • Лист заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради О.А. Ільченка
  • Лист Черкаської МР

Результат

За результатами конкурсу на громадські перевезення, який відбувся цього тижня в Черкаському міськвиконкомі, у місті збільшиться на 14 одиниць автобусів з нормами екологічної безпеки Євро-4. Таким чином новіші і більш сучасні великогабаритні автобуси (де зведено до мінімуму обсяги шкідливих викидів) частково замінять застарілі малі маршрутки класу Євро-1 та Євро-2, які донині перевозили пасажирів в обласному центрі. Донині в місті працювало 20 автобусів класу екологічної безпеки Євро-4 на маршрутах: №26 (4 одиниці) та №36 (16 одиниць).

Відповідно до листа Черкаської міської ради від 13 травня 2015 року рішенням виконавчого комітету Черкаської міської ради від 17 лютого 2015 року "Про організацію проведення конкурсу з перевезення пасажирів на атобусному маршруті загального користування у м. Черкаси" затверджено умови, згідно з якими до участі у конкурсі допускаються претенденти-перевізники, які на законних підставах використовують у достатній кількості сертифіковані автобуси, що відповідають стандартам з екологічної безпеки ЄВРО-4. Ця вимога врахована при проведенні таких конкурсів з 2012 року. Відповідно до листа Черкаської міської ради від 1 вересня 2015 року, автоперевізники, що працюють на міських автобусних маршрутах загального користування працюють 266 автобусів, зокрема за нормами екологічного стандарту ЄВРО-4 - 35 одиниць.