Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Одарич пообіцяв залучати приватні кошти для наведення порядку на тротуарах і обладнання паркувальних зон

На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook 7 травня 2014 року кандидат на посаду Черкаського міського голови Сергій Одарич зазначив, що є багато реальних пропозицій, які він почне втілювати одразу ж після виборів. Зокрема, планується залучати приватні кошти до наведення порядку на тротуарах і обладнання паркувальних зон біля торгівельних і офісних центрів, кафе, ресторанів і т.д.
Виконано
Сказано 7 травня 2014 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/sergiy.odarych/posts/685567108175990
  • Лист Міського голови міста Черкаси Одарич С.
  • Лист заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради О, А, Ільченко

Результат

Відповідно до листа Виконавчого комітету Черкаської міської ради від 3 лютого 2015 року, згідно п. 2.4.1. правил благоустрою м. Черкаси, затверджених рішенням Черкаської міської ради від 11 листопада 2008 р., власники та балансоутримувачі об'єкту благоустрою, керівники підприємств, організацій, установ, незалежно від їх відомчої належності і форм власності, підприємці, громадяни, які мають житлові будинки, будівлі та споруди іншого призначення, зобов'язані забезпечити постійне утримання територій та об'єктів у належному технічному стані і зовнішньому вигляді, своєчасний ремонт об'єктів, фарбування фасадів, будівель і малих архітектурних споруд, благоустрій та озеленення прилеглих територій, косіння газонів, встановлення урн, оновлення табличок із назвами вулиць та номерних знаків на будинках, назв підприємств, установ, організацій. Шляхом виконання даних правил проводиться залучення приватних коштів у вищевказаних цілях.

Відповідно до листа Черкаської міської ради від 13 травня 2015 року при наданні містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки для будівництва (реконструкції) торгових, офісних центрів, ресторанів, тощо, пунктом 11. "Вимоги щодо забезпечення необхідного кількістю місць зберігання автотранспорту" постійно передбачається забезпечення розрахункової кількості машино-місць, місць для постійного та тимчасового зберігання автотранспорту відповідно до ДБН 360-92** "Містобудування. Планування і забудова міських і сільських поселень", а також передбачається влаштування окремих стоянок для автомобілів інвалідів в параметрах, що відповідають вимогам будівельних норм.