Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Одарич пообіцяв зупинити будівництво об’єктів скандальної забудови в місті

24 червня 2014 року міський голова Черкас Сергій Одарич пообіцяв зупинити будівництво об’єктів скандальної забудови, які почали зводити на території міста в обхід закону. Серед них - зупинка «розбрату» у сквері «Юність» та забудова по вул. Корольова, на місці скверу.
Виконано
Сказано 6 червня 2014 р.

Джерело

  • http://dr.ck.ua/news/region/11876/
  • Лист Міського голови міста Черкаси Одарич С.
  • Лист заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради О.А. Ільченка
  • http://v4asno.com/odarich-rozpoviv-chi-bude-za-dramteatrom-bagatopoverxivka/

Результат

Відповідно до листа Виконавчого комітету Черкаської міської ради від 3 лютого 2015 року, рішенням виконавчого комітету Черкаської міської ради від 11 липня 2014 року № 661 анульовано паспорт прив’язки тимчасової споруди ФОП Лобода Олег Михайлович по бульв. Шевченка, в комплексі з зупинкою громадського транспорту «Соборна площа» парна сторона. Каркас споруди демонтовано. Станом на сьогодні підприємець оскаржує рішення виконавчого комітету в судовому порядку.

По вул. Корольова ніяких зупинок на місці майбутнього скверу – не передбачається.

Відповідно до листа Черкаської міської ради від 13 травня 2015 року за наявною в департаменті архітектури, містобудування та інспектування Черкаської міської ради інформацією, постановою Соснівського районного суду м. Черкаси від 20 лютого 2015 року у справі №712/10599/14-а, провадження №2а/712/6/15, в задоволенні адміністративного позову до виконавчого комітету Черкаської міської ради, про визнання протиправним та скасування рішення від 11 серпня 2014 року №661 "Про дотримання вимог містобудівного законодавства та анулювання паспорта прив'язки від 14.05.2014 року №395" постановлено відмовити.

23 травня 2015 року міський голова Черкас Сергій Одарич наголосив, що скандальний проект забудови за драмтеатром – 12-ти поверхова елітна багатоповерхівка – не відповідає зонінг-плану і не буде втілений в життя. Одарич додав, що міськвиконком вже підготував рішення про відмову забудовнику у наданні містобудівних умов.