Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Одеси

Труханов пообіцяв, що до кінця 2014 року буде відновлено дорожнє покриття на вул. Академіка Сахарова

Міський голова Одеси Геннадій Труханов 5 вересня 2014 р. заявив, що до кінця поточного року буде відновлено дорожнє покриття на вулиці Академіка Сахарова.
Не виконано
Сказано 5 вересня 2014 р.

Джерело

  • http://www.odessa.ua/ru/news/62613/
  • http://news.meta.ua/cluster:39566893-V-Odesse-rekonstruiruiut-ulitsu-Sakharova-(FOTO)/
  • http://www.048.ua/news/678091
  • Лист секретаря Одеської міської ради О.Б. Бриндак

Результат

Відповідно до листа Одеської міської ради від 22 січня 2015 року, у 2014 році розпорядженням Одеської обласної державної адміністрації від 05.09.2014 р. №740/А-2014 було затверждено відкориговану проектно-кошторисну документацію з реконструкції автодороги по вул. Академіка Сахарова на ділянці від вул. Академіка Заболотного до вул. Генерала Бочарова у м. Одесі.

Управління капітального будівництва Одеської міської ради було проведено процедуру закупівлі за державні кошти, по результатам якої укладено договір на виконання підрядних робіт та розпочато роботи з реконструкції дороги.

На теперішній час виконано роботи з розширення дороги на 2,5 м. проведено заміну дорожнього полотна, прокладено зливову каналізацію та виконано роботи з перенесення високовольтних проводів.

У 2015 році планується завершити роботи з реконструкції автодороги по вул. Академіка Сахарова на ділянці від вул. Академіка Заболотного до вул. Генерала Бочарова, а також роботи з реконструкції автодороги по вул. Академіка Сахарова на ділянці від вул. Марсельської до вул. Академіка Заболотного.