Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Баранов пообіцяв організувати збір медикаментів в аптеках області для поранених солдат

Голова Запорізької облдержадміністрації Валерій Баранов 11 серпня 2014 року пообіцяв найближчим часом організувати збір медикаментів в аптеках області для поранених в зоні АТО солдат.
Виконано
Сказано 11 серпня 2014 р.

Джерело

  • http://www.zoda.gov.ua/news/24549/valeriy-baranov-v-aptekah-oblasti-mi-organizujemo-blagodiyniy-zbir-medikamentiv-dlya-poranenih-v-zoni-ato-soldat.html
  • Лист заступника керівника апарату облдержадміністрації В.Г. Кархачова

Результат

Відповідно до листа Запорізької облдержадміністрації від 7 листопада 2014 року, на виконання протокольного доручення голови обласної державної адміністрації за результатами наради із заступниками голови облдержадміністрації 21.08.2014 Департаментом охорони здоров'я облдержадміністрації проведено нараду, на якій були опрацьовані питання організації збору благодійної допомоги для поранених бійців, які надходять до лікувально-профілактичних закладів області, через обласну організацію Товариства Червоного Хреста України, та медикаментів для формування аптечок первинної медичної допомоги для бійців, які знаходяться в зоні АТО, через Благодійний фонд «Ветерани Чорнобиля» по Запорізькій області. 26.08.2014 директор Департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації Мотовиця Н.Я. зустрілась з координаторами міжнародної медичної гуманітарної організації «Врачи без границ», яка вже надала лікарням у зоні конфлікту гостро необхідні медикаменти та медичні засоби. На теперішній час питання щодо забезпечення медикаментами учасників АТО забезпечується по мірі надходження звернень, у т.ч. у разі стаціонарного лікування в лікувально-профілактичних закладах області. За підсумками узагальнення інформації за 10 місяців поточного року надано шефської та благодійної допомоги військовим формуванням у вигляді ліків та медичного обладнання на суму 52842 грн.