Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Машковський пообіцяв проводити особистий прийом громадян регулярно двічі на місяць

7 серпня 2014 року голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський, під час першого особистого прийому громадян, пообіцяв такі зустрічі проводити регулярно двічі на місяць.
Виконано
Сказано 7 серпня 2014 р.

Джерело

  • http://zhitomir-region.gov.ua/index_news.php?mode=news&id=8786
  • http://zhitomir-region.gov.ua/article.php?inf_graphik
  • http://zhitomir-region.gov.ua/index_news.php?mode=news&id=9635
  • Лист Директора департаменту О.М.Григор'євої
  • http://oda.zt.gov.ua/zvernennya-gromadyan/
  • http://oda.zt.gov.ua/golova-oda-pid-chas-osobistogo-prijomu-gromadyan-ya-zastosuyu-vazheli-vplivu.html

Результат

5 грудня 2014 року голова облдержадміністрації Сергій Машковський підписав розпорядження № 351 від 01.12.2014 «Про графік особистого прийому громадян». В офіційному документі затверджено графік особистого прийому громадян голови облдержадміністрації та його заступників.

Відповідно до розпорядження, голова облдержадміністрації Сергій Машковський проводить прийом громадян щомісяця у перший та третій четвер з 9.00 до 12.00 в облдержадміністрації, а в другий та четвертий четвер – виїзні прийоми в районах області.

Відповідно до листа Житомирської ОДА від 8 липня 2015 року, особисті прийоми громадян головою ОДА проводяться систематично, відповідно до графіку, в облдержадміністрації. Крім того, щотижня голова ОДА зустрічається з громадою районів області під час робочих виїздів.

21 травня 2015 року голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський провів плановий особистий прийом громадян. В день особистого прийому Сергій Машковський спілкується в середньому з 15-20 громадянами. За графіком особистого прийому громадян

посадовими особами облдержадміністрації, голова обласної державної адміністрації приймає у перший та третій четвер щомісяця з 9:00 до 12:00 – в облдержадміністрації; другий та четвертий четвер щомісяця – виїзні прийоми громадян.