Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Шимків заявив про створення Національної ради реформ

Заступник глави Адміністрації Президента України з питань проведення адміністративних, соціальних і економічних реформ Дмитро Шимків 28 липня 2014 р. заявив про створення Національної ради реформ. Вона буде складатись з Президента, Кабміна, голови ВР, НБУ та ін. Нова структура складатиметься з виконавчого комітету та дорадчої ради. Виконавчий комітет буде сформовано вже протягом двох тижнів.
Виконано
Сказано 28 липня 2014 р.

Джерело

  • http://comments.ua/politics/480011-ispolnitelniy-komitet-reform.html
  • http://www.telekritika.ua/kontekst/2014-10-08/98964
  • http://uacrisis.org/ru/dmitro-shimkiv/
  • http://www.president.gov.ua/ru/news/31685.html
  • http://censor.net.ua/video_news/297140/voyina_ne_mojet_byt_opravdaniem_otsutstviya_reform_poroshenko_prezentoval_natsionalnyyi_sovet_reform

Результат

Станом на 26 серпня 2014 року за словами Д.Шімківа в Україні було створено Національну раду реформа, членами Нацради є Президент, Прем'єр-міністр і члени Кабміну, Голова Верховної Ради України і голови комітетів Верховної Ради, Голова Нацбанку і 4 представники громадських організацій, які будуть обрані найближчим часом з 109 кандидатур. За його словами, заявки надійшли від 340 осіб, проте лише 109 кандидатів надали повний пакет необхідних документів.

Крім того був створений Виконавчий комітет реформ, який забезпечує діяльність Національної ради реформ і відповідає за підготовку всіх матеріалів у пакети реформ.

7 серпня Президент України Петро Порошенко провів організаційні збори "Національної ради реформ"