Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова політичної партії "Соціал - демократична партія"

Каплін пообіцяв не допустити закриття у Білій Церкві двох музичних шкіл

10 липня 2018 року народний депутат України Сергій Каплін пообіцяв не допустити закриття у Білій Церкві двох музичних шкіл. Він додав, що поселиться там, якщо буде треба, аби не допустити закриття закладів (відео 2:29 - 3:30) Мова йде про Музичну школу №2 та про Музичну школу №3 у Білій Церкві.
Виконано
Сказано 10 липня 2018 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=G2qXnnBE0Vs
  • http://tyzhden.org/content/kulturnyy-shok-chomu-vlada-ne-finansuye-nalezhnym-chynom-zaklady-kultury
  • https://usr.minjust.gov.ua/ua/freesearch
  • https://kids.opencity.com.ua/bilocerkivska-muzichna-shkola-3/

Результат

2 жовтня стало відомо, що музичну школу №2 міська влада вирішила переселити з нібито аварійного приміщення, що розташоване за адресою: бульвар Олександрійський, 71. Проте часу на ремонт приміщення вже не було. Батьків та педагогів поставили перед фактом: переїжджайте і крапка. Тож батьки та профспілка скинулися грошима та власними силами провели косметичний ремонт школи. Влада обіцяє поміняти вікна та переробити систему опалення.

Ситуація з музичної школою №3 ще комічніша. Тепер у приміщенні по вул. Леваневського, 47/1 діє два заклади: музична школа №3 (працює 20 педагогів, навчається 89 дітей) та школа мистецтв №3 (працює 45 педагогів та навчається 365 дітей). Педагоги оскаржили таке рішення в суді, який призупинив рішення міськради. Відтак наразі в одному приміщенні працює два директори та діє дві школи.

Станом на березень 2019 року роботу шкіл вдалося відстояти, і вони не були закриті. Тому обіцянка отримує статус "виконано".