Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Романчук запевнив мешканців, постраждалих від вибуху у миколаївській багатоповерхівці, що жодних проблем з розміщенням у готелі в них не буде

Голова Миколаївської обласної державної адміністрації Микола Романчук 17 травня 2014 р. запевнив мешканців, постраждалих від вибуху газу у миколаївській багатоповерхівці 12 травня, що жодних проблем з розміщенням у готелі в них не буде. Для вирішення проблеми місто вже виділило 500 тисяч гриверь,а область - 700 тисяч гривень.
Не виконано
Сказано 17 травня 2014 р.

Джерело

  • https://news.pn/ru/public/104339
  • https://news.pn/ru/money/106183
  • http://www.mykolayiv-oda.gov.ua/ua/news/?id=11628

Результат

10 червня 2014 року житель постраждалої багатоповерхівки Микола Півень повідомив, що за проживання в готелі постраждалих від вибуху будинку № 40 по вулиці Лазурній в Миколаєві держава платить з коштів, виділених для них в якості компенсації. 15 липня губернатор М. Романчук доповів жителям, що благодійні кошти, за рахунок яких оплачувалося проживання мешканців у готелі «Турист», закінчилися, на рахунках благодійного фонду немає коштів, резервний фонд в бюджеті області вичерпаний і не поповняється. Миколаївський міський голова Юрій Гранатуров повідомив , що коштів у резервному фонді міста також немає. Влада висловила готовність до співпраці з постраждалими, підшукуючи їм житло в індивідуальному порядку.