Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Секретар Житомирської міської ради

Цимбалюк має намір припинити несанкціоновану торгівлю в місті

В.о. Житомирського міського голови Любов Цимбалюк 15 липня 2014 року заявила, що одним з основних завдань є припинення несанкціонованої торгівлі. За її словами, необхідно зробити місто чистим, затишним і впорядкованим.
Не виконано
Сказано 15 липня 2014 р.

Джерело

  • http://zt-rada.gov.ua/news/p4406
  • http://zt.strichka.com/item/18895658
  • http://zt-rada.gov.ua/news/p4945
  • Лист в.о. Цимбалюк Л.
  • http://zt-rada.gov.ua/news/p5112
  • https://www.youtube.com/watch?v=1EMWCdjE7lU

Результат

19 березня 2015 року з метою ліквідації та запобігання виникненню несанкціонованої торгівлі в місті під головуванням заступника міського голови Демчика Є.О. було проведено щоденні рейди по припиненню такої торгівлі. Демчиком Є.О. було поставлено чіткі завдання службам, які відповідальні за припинення несанкціонованої торгівлі в місті: зупинити порушення, що загрожують здоров’ю мешканців міста, а також наголошено на вжитті невідкладних заходів щодо ліквідації несанкціонованої торгівлі. Робота в даному напрямку продовжується. На порушників складаються протоколи про адміністративні правопорушення та проводиться роз’яснювальна робота.

Відповідно до листа Житомирської міської ради від 9 квітня 2015 року, 11 березня 2015 року було прийнято рішення міської ради №857 "Про хід виконання рішення міської ради від 18.06.2014 року №725 "Про впорядкування торгівлі на вулицях, майданах та тротуарах міста" щодо припинення несанкційованої торгівлі на території міста Житомира.

22 травня 2015 року Відділ торгівлі, громадського харчування та сфери послуг департаменту власності та ринкового регулювання міської ради повідомив, що з настанням весняно-літнього періоду зростає кількість бажаючих здійснювати стихійну торгівлю продуктами харчування на вулицях міста.

Станом на 26 червня 2015 року в місті активно процвітає стихійна торгівля. Зокрема, однією з причин її поширення самі продавці називають відсутність спеціальнообладнаних місць в Житомирі (відео 0:01-1:42).