Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Лисенко заявив, що у Сумах відбиратимуть ліцензії у продавців, що збувають алкоголь після 22-ї години

21 липня 2014 року під час апаратної наради міський голова Сум Олександр Лисенко заявив, що усі підприємці в місті, які займаються продажем алкогольних напоїв після 22-ї години, будуть позбавлені ліцензії. Наразі цим питанням займається податкова інспекція та міліція.
Архів
Сказано 21 липня 2014 р.

Джерело

  • http://regionews.sumy.ua/node/34785
  • Лист в.о. заступника міського голови С.Я. Пака
  • http://www.meria.sumy.ua/index.php?newsid=41240
  • Лист Заступника міського голови В.Волонтирця

Результат

Відповідно до листа Сумської міської ради від 7 листопада 2014 року, видача та анулювання ліцензій на роздрібну торгівлю алкогольними напоями до компетенції органів місцевого самоврядування не входить. Тому, виконавчим комітетом Сумської міської ради направлено лист начальнику Головного управління Міндоходів у Сумській області з проханням провести позапланові перевірки п'яти об'єктів торгівлі м. Суми, відповідно до наданих повноважень. Відповідно до змін у чинному законодавстві України, з 03.08.2014 структурні підрозділи виконавчого комітету Сумської міської ради не мають можливості здійснювати планові та позапланові перевірки об'єктів торгівлі та ресторанного господарства відповідно до скарг мешканців.

Також зазначається, що у Сумах посилять роботу щодо дотримання заборони на торгівлю спиртними напоями після 22:00.

Відповідно до листа Виконавчого комітету Сумської міської ради від 3 лютого 2015 року, видача та анулювання ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями до компетенції органів місцевого самоврядування не входять.