Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Києва
  • Голова Київської міської державної адміністрації

Кличко пообіцяв запровадити прямі контакти між навчальними закладами і роботодавцями

Кандидат на пост міського голови Києва Віталій Кличко пообіцяв запровадити прямі контакти між навчальними закладами і роботодавцями з метою створення широких можливостей для стажування молоді за обраним фахом.
Виконано
Сказано 30 квітня 2014 р.

Джерело

  • http://kiev.klichko.org/program/
  • Лист начальника управління інформаційного забезпечення КМДА К.Баранової
  • Лист начальника управління інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації К. Баранової

Результат

Відповідно до листа виконавчого органу КМДА від 5 лютого 2015 року, міська влада спілкується і налагоджує співпрацю з керівниками навчальних закладів-вишів, коледжів,- і з керівниками підприємств і компаній щодо стажування та практики студентів і випускників.

Відповідно до листа виконавчого органу КМДА від 28 березня 2016 року, з метою професійної підготовки кваліфікованих робітничих кадрів запроваджено укладання двосторонніх договорів між підприємствами, організаціями, установами різної форми власності – замовниками робітничих кадрів та професійно-технічними навчальними закладами м. Києва. Співпрацею передбачено забезпечення учнів робочими місцями для проходження виробничого навчання та виробничої практики в умовах виробництва чи в сфері послуг з подальшим їх працевлаштуванням. Департамент освіти і науки, молоді та спорту КМДА спільно з Департаментом соціальної політики КМДА координує роботу з укладання договорів про надання освітніх послуг у сфері професійно-технічної освіти між професійно-технічним навчальним закладом і замовником робітничих кадрів. Укладено 2538 двосторонніх договорів із 2378 підприємствами-роботодавцями.