Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Києва
  • Голова Київської міської державної адміністрації

Кличко пообіцяв сприяти розширенню сфер електронного документообігу

Кандидат на пост міського голови Києва Віталій Кличко пообіцяв сприяти розширенню сфер електронного документообігу, зокрема, у відносинах киян з чиновниками та у контролі за бюджетними витратами.
Виконано
Сказано 30 квітня 2014 р.

Джерело

  • http://kiev.klichko.org/program/
  • Лист керівника апарату  Виконавчого органу Київської міської ради В.Бондаренко
  • Лист Керівника апарату виконавчого органу КМДА В .Бондаренко
  • http://ueuzi.kievcity.gov.ua/content/programy.html
  • http://ueuzi.kievcity.gov.ua/files/2015/4/30/Protokol_17_42.pdf
  • https://kievcity.gov.ua/news/20843.html
  • http://kmr.ligazakon.ua/SITE2/l_docki2.nsf/alldocWWW/F5671BF2FE6B8BEFC2257E8C006873B9?OpenDocument

Результат

Відповідно до листа Виконавчого органу Київської міської ради від 10 листопада 2014 року, КМДА протягом 2012-2014 років здійснює впровадження системи електронного документообігу (СЕД). У зв'язку із модернізацію програмної платформи, яку використовує у своїй роботі Контактний центр міста Києва, удосконалюється програмне забезпечення інтерактивної карти звернень громадян. На даний час проводяться роботи для забезпечення інтеграції офіційного веб-порталу КМДА з іншими інформаційно - телекомунікаційними системами (ІТС), а саме:

ІТС "Єдиний інформаційний простір територіальної громади міста Києва", Портал контактного центру міста Києва 15-51, Регіональним веб-порталом адміністративних послуг тощо.

За повідомленням управління електронного урядування та захисту інформації КМДА, станом на 31 грудня 2014 року близько 90% співробітників Київської міськдержадміністрації, Київради та РДА працюють у системі електронного документообігу.

Відповідно до листа виконавчого органу КМДА від 10 квітня 2015 року, апаратом виконавчого органу Київської міської ради розроблено проект Комплексної міської цільової програми розвитку електронного урядування та технічного захисту інформації в місті Києві на 2015-2018 роки, до завдань якої включено проект «Створення інформаційно­телекомунікаційної системи «Єдиний фінансовий простір міста Києва». У рамках цього проекту планується створення інформаційно-телекомунікаційної системи прийняття рішень у сфері фінансів, її інтеграція з ІТС «Єдиний інформаційний простір територіальної громади міста Києва».

7 квітня 2015 року відбулося чергове засідання постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку, на якому п.4 порядку денного розглядався проект рішення Київської міської ради "Про затвердження Комплексної міської цільової програми розвитку електронного урядування та технічного захисту інформації в місті Києві на 2015-2018 роки".

Відповідно до протоколу №17/42 засідання від 07.04.2015 постійна комісія Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку вирішила підтримати зазначений проект з урахуванням уточнених показників фінансування окремих заходів.

Київська міська рада VII скликання прийняла рішення від 2 липня 2015 року "Про затвердження Комплексної міської цільової програми "Електронна столиця" на 2015 - 2018 роки".