Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Дзензерський пообіцяв запровадити практичний курс по фінансовій системі в Дніпропетровському університеті залізничного транспорту

17 квітня 2014 року народний депутат Денис Дзензерський пообіцяв, що в Дніпропетровському національному університеті залізничного транспорту ім. академіка В. Лазаряна (ДІІТ) у 2014-2015 навчальному році буде запроваджено спеціалізований практичний курс по фінансовій системі. До розробки і викладання цього курсу будуть залучені провідні фахівці, які мають практичний досвід у міжнародних компаніях, запевнив нардеп.
Виконано
Сказано 17 квітня 2014 р.

Джерело

  • http://www.dzenzersky.com/ua/news
  • http://www.dzenzersky.com/ua/news/novosti/denis_dzenzerskiy_sposobstvuet_privlecheniyu_k_uchebnomu_processu_v_vuzah_uspeshnyh_otechestvennyh_finansistov.html
  • http://www.dzenzersky.com/ua/news/anounces/v_diite_startuet_prakticheskiy_kurs_po_finansovoy_sisteme.html
  • http://www.president.gov.ua/documents/18026.html

Результат

На своєму офіційному сайті Деніс Дзензерський заявив, що з 5 вересня 2014 року в Дніпропетровському національному університеті залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна стартує спеціалізований практичний курс "Фінансова система. Теорія і практика".

Зазначимо, що 27 серпня 2014 року Президент України Петро Порошенко достроково припинив повноваження Верховної Ради України сьомого скликання, призначивши позачергові вибори на 26 жовтня 2014 року.