Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Співголова політичної партії "Наш край"

Гранатуров пообіцяв установити турнік, бруси та антивандальні тренажери в кожному дворі Миколаєва

В.о. мера Миколаєва Юрій Гранатуров 24 квітня 2014 року заявив про намір встановити в кожному дворі міста якісний турнік, бруси та антивандальні тренажери. Відповідні заходи передбачені програмою "Миколаївський двір", сказав міський голова.
Архів
Сказано 24 квітня 2014 р.

Джерело

  • http://www.gorsovet.mk.ua/news.ua?id=5125
  • Лист міського голови Миколаєва  Ю.І. Гранатурова
  • Лист міського голови Миколаєва Ю. Гранатурова
  • http://mkrada.gov.ua/news/681.html

Результат

Відповідно до листа Миколаївського міського голови від 25 листопада 2014 року, в рамках міської Програми щодо відновлення та виконання капітального та поточного ремонту дитячих ігрових та спортивних майданчиків у дворах міста протягом зазначеного періоду було встановлено 22 дитячо-ігрових майданчики. Необхідно дообладнати ще 65 дворів.

Відповідно до листа Миколаївської міської ради від 5 травня 2015 року, в рамках розділу "Миколаївський двір" у 2014 році проведено роботи в 25 дворах (67 будинків), в яких проживають 11284 мешканці. В результаті проведеної роботи встановлено 25 нових дитячих та спортивних майданчиків.

Станом на 21 липня 2015 року триває робота по реалізації програми «Миколаївський двір» в Ленінському районі. За адресою: пр. Миру, 25, 25-а, 27а, завершується обладнання нових майданчиків - дитячого і спортивного.