Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Романчук пообіцяв побудувати газопровід у Новополтавській сільській раді

17 квітня 2014 року під час відвідування Новобузького району до голови Миколаївської ОДА Миколи Романюка звернутись селяни з проханням сприяти у побудові газопроводу високого тиску в Новополтавській сільській раді. Голова облдержадміністрації пообіцяв вирішити всі питання, порушені на зустрічі.
Не виконано
Сказано 17 квітня 2014 р.

Джерело

  • http://www.mykolayiv-oda.gov.ua/ua/news/?id=10127
  • Лист голови Миколаївської обласної державної адміністрації В.І. Мерікова
  • http://www.president.gov.ua/documents/17941.html

Результат

Відповідно до листа голови Миколаївської обласної державної адміністрації від 14 листопада 2014 року, на замовлення Новобузької районної державної адмністрації виготовлено проектно-кошторисну документацію на об'єкт "Будівництво підвідного газопроводу від м. Новий Буг до сіл Єфремівка, Новополтавка, Полтавка Новобузького району Миколаївської області", кошторисна вартість проекту - 10238, 982 тис. грн.

У 2013-2014 роках фінансовим планом компанії НАК "Нафтогаз України" не передбачено фінансування підвідних газопроводів. Можливість розпочати роботи по будівництву підвідного газопроводу від м. Новий Буг до сіл: Єфремівка, Новополтавка, Полтавка Новобузького району з'явиться після поновлення фінансування акціонерною компанією НАК "Нафтогаз України" будівництва підвідних газопроводів.

Зазначимо, що 28 липня 2014 року Президент України Петро Порошенко підписав Указ про звільнення М. Романчука з посади голови Миколаївської обласної державної адміністрації.