Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Балута заявив, що нестабільна ситуація в країні не вплине на діяльність компанії «Філіп Морріс Україна»

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута 18 квітня 2014 року зустрівся з представниками компанії «Філіп Морріс Україна» та у відповідь на занепокоєння заступника генерального директора компанії ситуацією в країні сказав, що хвилюватися за бізнес не варто, адже ситуація буде врегульована.
Не виконано
Сказано 18 квітня 2014 р.

Джерело

  • http://kharkivoda.gov.ua/uk/news/view/id/22024
  • http://www.rbc.ua/rus/news/accidents/v-tabachnoy-kompanii-filip-morris-ukraina-prohodyat-obyski--11092014162000
  • http://www.anyfoodanyfeed.com/ru/news/id/58868/

Результат

12 вересня 2014 року слідчі Головного управління Державної фіскальної служби (ГФС) провели обшуки в київському офісі та на Харківській тютюновій фабриці ПрАТ "Філіп Морріс Україна" в рамках кримінального провадження щодо ухилення від сплати податків.

Прес-служби компанії заявила, що підстав на отримання постанови на обшук ГФС не мала, оскільки раніше "Філіп Морріс Україна" на вимогу податкового відомства вже надала всю інформацію і документи.

Нагадаємо, основний власник "Мегаполісу" – Ігор Кесаєв, російський бізнесмен, За словами учасників ринку, "Мегаполіс-Україна" пов'язують з родиною екс-президента Віктора Януковича. До появи цієї компанії в Україні тютюнові виробники мали до 30 дистрибуторів. Слід зазначити, що правоохоронні органи не перевіряють інших учасників ринку.