Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Києва
  • Голова Київської міської державної адміністрації

Кличко заявив, що не допустить ніяких забудов на території київського стадіону "Старт"

12 квітня 2014 року лідер партії УДАР, кандидат на посаду мера столиці Віталій Кличко заявив, що не допустить ніяких забудов на території стадіону "Старт". Сам стадіон і його зелена зона залишаться, - пообіцяв Кличко.
Виконано
Сказано 12 квітня 2014 р.

Джерело

  • http://klichko.org/ua/news/news/klichko-ya-zroblyu-vse-shchobi-stadion-start-ne-znishchili-i-na-tsomu-mistsi-ne-bulo-zhodnih-zabudov
  • http://kievnews.glavcom.ua/news/31746.html
  • http://melihova.kiev.ua/index.php?nma=news&fla=stat&nums=93
  • http://ru.tsn.ua/kyiv/kievsovet-otmenil-razreshenie-na-zastroyku-legendarnogo-stadiona-kompanii-syna-azarova-414050.html

Результат

За словами члена земельної та голови комісії з перевірки легітимності рішень міськради з 2006 року Тетяни Меліхової, земельна комісія Київської ради 26.11.2014 затвердила проект рішення міськради про повернення стадіону «Старт» у комунальну власність міста і неможливості його забудови. Однак до порядку денного пленарного засідання Київради 25 грудня 2014 року з надуманих формальних причин не включили проект рішення щодо повернення стадіону «Старт» Києву.

4 березня 2015 року Київська влада скасувала дозвіл на забудову легендарного стадіону "Старт" та передачу компанії "Голден Хаус" земельної ділянки. Як стало відомо, Київрада визнала таким, що втратило силу своє рішення від 26 лютого 2010 року про передачу ТОВ "Голден хаус" земельної ділянки для комплексної реконструкції стадіону "Старт", а також будівництва та експлуатації спортивно-оздоровчого комплексу та багатофункціонального житлово-офісного комплексу з приміщеннями торгово-розважального призначення та паркінгом на вулиці Шолуденка, 26-28 / 4.