Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Романчук планує вивести з кризового стану суднобудівельні підприємства Миколаївщини

14 березня 2014 року одним зі своїх завдань голова Миколаївської облдержадміністрації Микола Романюк назвав виведення з кризового стану суднобудівельних підприємств області.
Не виконано
Сказано 14 березня 2014 р.

Джерело

  • http://www.mykolayiv-oda.gov.ua/ua/news/?id=9593
  • Лист голови Миколаївської обласної державної адміністрації В.І. Мерікова
  • http://www.president.gov.ua/documents/17941.html

Результат

Відповідно до листа Миколаївської обласної державної адміністрації від 14 листопада 2014 року, за результатами розгляду звернень обласної державної адміністрації, прокуратурою Корабельного району м. Миколаєва проведено перевірку ПАТ "МСЗ "Океан", в ході якої виявлено численні порушення законодавства України. Станом на 14 листопада 2014 року, триває досудове розслідування. Також за сприяння обласної державної адміністрації у травні 2014 року було ліквідовано заборгованість з виплати заробітної плати на ДП "Суднобудівний завод ім.61 комунара". Проте, за відсутності достатньої кількості замовлень, проблема заборгованості виникла знову.

Що стосується ПАТ "Чорноморський суднобудівний завод", - бюджетне фінансування робіт з будівництва головного корабля класу "корвет" здійснюється неритмічно та не в повному обсязі. А з початку 2014 року фінансування взагалі не здійснювалося.

Зазначимо, що 28 липня 2014 року Президент України Петро Порошенко підписав Указ про звільнення М. Романчука з посади голови Миколаївської обласної державної адміністрації.