Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Романюк запланував будівництво водовідведення на Львівському масиві

Луцький міський голова Микола Романюк 10 лютого 2014 року повідомив, що буде здійснюватись будівництво мереж водовідведення на Львівському масиві.
Виконано
Сказано 10 лютого 2014 р.

Джерело

  • http://www.lutskrada.gov.ua/fast-news/vidbuvsya-zvit-luckogo-miskogo-golovy-mykoly-romanyuka
  • http://www.lutskrada.gov.ua/greeting/zvit-miskogo-golovy
  • Лист першого заступника голови міської ради Луцька Яковлева Т.
  •  Лист Луцького міського голови Миколи Романюка
  • http://www.lutskrada.gov.ua/fast-news/zvit-luckogo-miskogo-golovy-mykoly-yaroslavovycha-romanyuka-pered-terytorialnoyu-gromadoyu

Результат

Відповідно до листа Луцької міської ради від 5 лютого 2015 року, в 2014 році проведено відкриті торги, визначено переможців і заключено угоди на будівництво мереж водовідведення на Вересневому та Малоомелянівському житлових масивах. У зв'язку з відсутністю передбаченого фінансування з Державного бюджету роботи у минулому році не розпочалися.

Відповідно до листа міської ради Луцька від 2 липня 2015 року, у 2015 році за рахунок коштів бюджету розвитку передбачено 2,5 млн грн. для будівництва мереж водовідведення на Львівському масиві. Роботи розпочаті.

17 лютого 2016 року, міський голова міста Микола Романюк у своєму звіті за 2015 рік повідомив, що роботи з будівництва інженерних мереж водовідведення на Львівському масиві протяжністю 4,3 тис. м. завершені. Роботи поводились за кошти з міського бюджету у сумі 2 191,0 тис. грн, з державного бюджету – 5 104,4 тис. грн.